ΕΡΩΔΙΟΣ - Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ

   Ερωδιος είναι το όνομα που διαλέξαμε για την εφημερίδα του σχολείου μας. Προτιμήσαμε αυτό το όνομα, γιατί είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, σε οτιδήποτε αφορά το περιβάλλον και στην εφημερίδα μας θα βρείτε αρκετά άρθρα που να έχουν σχέση με αυτό. Μια εφημερίδα που ξεκίνησε με πρωτοβουλία των παιδιών της Β’ Γυμνασίου τη σχολική χρονιά 2001 - 2002 και συνεχίστηκε και την επόμενη χρονιά. Μια εφημερίδα, που από την πρώτη στιγμή κέρδισε την καρδιά των αναγνωστών της, γιατί έγινε με μεράκι, αγάπη και όρεξη για δουλειά και δημιουργία.
    Το πρώτο τεύχος δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2001. Εφημερίδες στάλθηκαν σε όλα τα Γυμνάσια της πόλης, καθώς και σε διάφορους φορείς . Από παντού δεχθήκαμε συγχαρητήρια και καλή κριτική. Η εφημερίδα στάλθηκε επίσης στα τοπικά Μ.Μ.Ε., τα οποία μας τίμησαν γράφοντας τις εντυπώσεις τους και διατυπώνοντας τα συγχαρητήριά τους.
     Από τότε πέρασαν αρκετοί μήνες και ο Ερωδιός συμπλήρωσε αισίως τα 11 τεύχη. Φέτος για τρίτη πλέον χρονιά, ο
Ερωδιος και πάλι κοντά σας . Αυτή τη φορά όμως ανανεωμένος και πλήρως εκσυγχρονισμένος. Αλλάζει όνομα και φυσιογνωμία. Το καινούργιο του όνομα είναι « Ο ΕΡΩΔΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ » και θα μπορείτε να τον βρείτε και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http// 7gym-laris.lar.sch.gr
    Η εφημερίδα μας εντάσσεται στο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα
« Ο ΕΡΩΔΙΟΣ στο διαδίκτυο - σχολική εφημερίδα και ιστοσελίδα για το Περιβάλλον » και θα ασχολείται με περιβαλλοντικά θέματα.


                                                 Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μαθητές από όλες τις τάξεις του Σχολείου.
                                     Υπεύθυνες καθηγήτριες οι κ. Χουρμουζιάδου Δέσποινα και Σεϊρλή Νίκη

 

ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ ΕΡΩΔΙΟΥ

 

ip based webcounter